מי אנחנו

ד"ר אלון שליו, רופא שיניים לאסטטיקה דנטלית מנהל את המרפאת השיניים יחד עם סא"ל במיל' ד"ר שליו חיים, שניהם מומחים בתחום האסטטיקה הדנטלית, פועלים בתחום למעה מ 25 שנה. במרפאה מגוון אפשרויות לטיפולי שיניים : השתלות שיניים ושתלים דנטלים, ציפויי חרסינה, טיפולי שורש, סתימות לבנות, יישורי שיניים, שיקומי פה ועוד.  כל הטיפולים נעשים בשיטות חדשות, מתקדמות ומנוסות כך מושגות תוצאות אסטטיות מתקדמות ועמידות. כל החומרים הינם באישור משרד הבריאות ובעלי תקן.
קרא עוד צמצם

העצמאות 40 באר שבע

ביקורות על ד"ר אלון שלו

עדיין לא התקבלו ביקורות על ד"ר אלון שלו כתוב אתה את הביקורת הראשונה!

בבקשה לבחור דרוג מ 1 עד 5

בתי עסק נוספים בתחום

שאלות ותשובות בתחום רופא שיניים

מה זו עששת?

עששת היא אחת המחלות הקשות שיש בשיניים. מדובר במחלה שגורמת לריקבון והרס של השיניים כתוצאה מחדירה של חיידקים לשורש השיניים. העששת גורמת לכאבים קשים ובעיות בלעיסה, דיבור וחיוך. רופאי השיניים מתריעים בכל טיפול על האפשרות ללקות בעששת ודואגים שהמטופלים שלהם ישמרו על ניקיון השיניים שלהם, כדי שלא לסבול מעששת.

קרא עוד

איני אוהבת (בלשון המעטה) טיפולי שיניים, ולכן למרות כאב מתמשך בטוחנת מצד ימין למעלה מזה כשנה לא פניתי לרופא. האם יש פיתרון חלופי?

ככל הנראה כי הזנחה שכזו תצריך טיפול יסודי, אולי אפילו טיפול שורש. קיימים כמה מרכזים המציעים טיפולי שיניים בהרדמה מלאה.

קרא עוד

לפני מספר חודשים קיבלתי מכה וחלק מהשן שלי נשברה, ועשיתי השלמת שן. השאלה שלי היא : אם אני אעשה גשר , השן יכולה ליפול לי , או אולי יכול לקרות לה משהו ?

בעקרון, השלמת שן על ידי סתימה טובה לפרק זמן קצר מאד, היא נופלת, נשברת ומשנה את צבעה.
הדרך לשחזר שן שנשברה היא באמצעות כתר ולא גשר.

התשובה ניתנה על ידי ד"ר דורון אבניאלי , מרכז השתלות שיניים, אפשטיין 1 תל אביב, 03-6050889




 

קרא עוד

רציתי לשאול , כמה עולה השלמת שן קידמית ?

השאלה היא, באיזה סוג של השלמה מדובר
השלמה על ידי סתימה עולה כ-600 ש"ח, אבל טובה לפרק זמן קצר, היא נשברת, נופלת ומשנה את צבעה.
הדרך לשחזר שן שנשברה היא על ידי כתר שעלותו כ- 2500 ש"ח.
 
התשובה ניתנה על ידי ד"ר דורון אבניאלי , מרכז השתלות שיניים, אפשטיין 1 תל אביב, 03-6050889

קרא עוד

מה היתרון של מי פה “עם פלואור” על פני מי פה רגילים?

בשנים האחרונות רוב מי הפה מכילים פלואור בריכוז זה או אחר. הבעיה היא שהחל מ2001 מי השתיה בישראל מכילים פלואור. כיוון שכמויות גבוהות של פלואור יכולות לגרום לכתמי צבע על השיניים, מי שמצחצח בקביעות ושותה מי ברז, מומלץ כי ישתמש במי פה ללא פלואור, ועדיף גם ללא אלכוהול.

קרא עוד